Pentru descarcare , inregistreaza-te ! Au fost introduse noi Hack-uri 2015 !

Despre XAMPP de ce nu porneste?

Go down

Despre XAMPP de ce nu porneste?

Post by Sfinx on Wed Mar 06, 2013 7:49 am

Salutare tuturor, acest tutorial este dedicat utilizatorilor care isi construiesc un server de Metin2 pe calculator si folosesc XAMPP.Ce este acest XAMPP? XAMPP este un pachet de programe care include Apache HTTP Server >Apache HTTP Server, baze de date Mysql si interpretoare care ne ajuta sa ne punem de exemplu site-ul pe un spatiu local (localhost).Acesta pur si simplu porneste anumite porturi si instaleaza serviciile instalate mai sus pentru buna functionare.Majoritatea dintre voi se confrunta cu urmatoarea problema, nu porneste xampp… hmm tot apas apas si porneste dupa care se opreste instant.

Din ce cauza acest lucru? XAMPP cum am specificat mai sus foloseste o serie de porturi, cum ar fi 80 pentru HTTP, 3306 pentru Mysql(Baze de date) si 25 din cate stiu pentru MAIL.Daca aceste porturi sunt folosite de alte programe XAMPP nu le poate porni pentru ca nu detine permisiunile sa opreasca programele ce folosesc porturile.

De aceea pentru functionarea acestui program trebuie sa oprim acele porturi pentru ca XAMPP sa le pornesca.De obicei porturile sunt folosite de aplicatii precumSkype,Team Viewer,Yahoo Messenger etc.Putem sa folosim toolul xamp port checker pentru a verifica ce programe folosesc porturile si ce porturi sunt in uz. Dupa ce oprim aceste porturi prin oprirea programelor concurente XAMPP va porni asigurat.

Sper sa va foloseasca acest mic tutorial.Have Fun.
avatar
Sfinx
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 1440
Data nasterii Data nasterii : 25/02/1995
Localizare Localizare : Timisoara
Server Server : Bine

http://metin2hacks.forumh.net/

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum