Pentru descarcare , inregistreaza-te ! Au fost introduse noi Hack-uri 2015 !

Cum editam experienta unui GAME?

Go down

Cum editam experienta unui GAME?

Post by Sfinx on Wed Mar 06, 2013 7:49 am

Salutare tuturor, va voi arata astazi un mic tutorial despre ce inseamna modificarea EXP-ului unui GAME la ce ne foloseste si cum putem modifica aceasta experienta.In primul rand fiecare GAME are per level un anumit numar de experienta necesara de exemplu un GAME poate cere 300 experienta pentru a face level 2.Pentru unele servere sa zicem ca se doreste sa se creasca mai greu pentru acest lucru ar trebuii sa marim experienta din GAME de ex daca pentru level 2 ne cere 300 experienta si noi vrem un pvm hard vom pune 500 de exemplu, insa acest aspect al crescutului tine de alta modificare si anume experienta din mob_proto de care vom vorbi intr-un alt tutorial.

Acum pentru a modifica experienta in primul rand trebuie sa va stiti versiunea de GAME (daca e 2089,2019) acest lucru este foarte important.Vom descarca urmatorul programel: [You must be registered and logged in to see this link.] (trebuie sa ai cont pe elitepvpers) si il vom plasa pe desktop (contine fals pozitive din cauza criptarii insa nu este malitios) .

Dupa ce l-am pus pe desktop il vom deschide si va aparea asa:

Noi vom selecta a 2-a casuta si vom introduce urmatoarele coduri:

Daca ai game 2089 : 0x2FF0C0

Daca ai game 2019: 0x2FF040

Iar mai jos vom pune ce level are game-ul ce il modificam.

Dupa ce facem acest lucru ne va aparea fereastra principala.Vom vedea o lupa,vom da pe ea si vom selecta GAME-ul, dupa care ne va aparea:

Cifrele pe care le vedeti sunt experienta per level. Vom modifica ce am avut de modificat si vom apasa pe acel vazut ! Atentie recomand un backup inainte. Si asta e tot experienta a fost modificata.Sper ca a fost util daca aveti probleme sau intrebari va rog sa lasati un comentariu.
avatar
Sfinx
Administrator
Administrator

Mesaje Mesaje : 1440
Data nasterii Data nasterii : 25/02/1995
Localizare Localizare : Timisoara
Server Server : Bine

http://metin2hacks.forumh.net/

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum